PAMPERS 5/58

Непропусливи пелени кои спречуваат надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Effects of the product:

Производот е составен од апсорбирачки зони кои даваат 12 часовна сувост,растегливи се и анатомски приспособливи.

Ingredients:

Пелените во апсорбирачките зони имаат алое балзам и се користат за бебиња со килажа oд 11-25кг