CANPOL 2/268 водена глодалка

Zoom
 

Водена глодалка се преопрачува за бебиња и мали деца на кои им растат запчиња. Дизајнирани да одговараа на големината на детската уста како и на големината на детски рачиња. Направена е од мек, високо квалитетен материјал исполнет со лабораториски тестирана вода, без остри рабови. Обоената вода во глодалката е боја за храна. Отпорна на гризење. Ладете ја во фриждер.

Characteristics:

Редовно чистете ја глодалката со влажна крпа или со сунѓер и топла сапуница а потоа темелно исплакнете. Не ја вријте и не ја стерилизирајте.

Ingredients:

Јаболко, банана, витамин Ц. Без додаден шеќер. Без глутен, Без додаток на ароми и згуснувачи.