ПИВСКИ КВАСЕЦ ТАБЛЕТИ

Zoom
 

Комплексен и природен спој со највисока содржина на витамини Б

Effects of the product:

Идеален партнер при зголемени потреби од хранливи материи особено кај деца, спортисти, трудници и доилки

Characteristics:

Помагаат во непреќено функционирање на нервните клетки и срцевиот мускул. Особено корисен кај сите возрасни групи кои имаат проблематична кожа и спора регенерација на косата и ноктите.

Ingredients:

650мг. Пивски квасец