BECUTAN детски шампон 400 мл.

Zoom
 

Нежно ја чисти косата давајќи и мекост и свиленкаст сјај. Идеален е за секојдневна употреба и кај возрасни. Неутралниот pH фактор го одржува природниот баланс на косата и на скалпот.

Characteristics:

Навлажнете ја косата и потоа внимателно масирајте со шампон, потоа исплакнете со млака вода.

Ingredients:

Силикон.

Becutan шампонот не содржи сапун, има исклучително благо дејство кое не иритира и не предизвикува солзење. Нежно ја негува детската коса, ја омекнува и овозможува полесно расчешлување, а истовремено и дава свиленкаст сјај.

не содржи сапун
не содржи алкохол
производот е клинички и дерматолошки тестиран
развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри
поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти
има приспособена pH вредност