Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

- Пред и за време на интензивна физичка активност за дополнително снабдување со енергија
- За раст и дефинирање на мускулатурата, за регенерација на мускулните ткива и за зголемување на мускулната издржливост при високо интензивни тренинзи
- По интензивна физичка активност за побрзо заздравување на мускулите, што придонесува за спречување на мускулна вкочанетост и повреди