Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

 

Добропознатите био растителни напитоци на

THE BRIDGE

во практично НОВО ПАКУВАЊЕ

Изберете некој од одличните и познати вкусови на:

Био напитокот од ориз

► Био напитокот од ориз и чоколадо

► Био напитокот од ориз и бадем

► Био напитокот од ориз и кокос 

 

Пакувањето од 250мл е практично кога сте во брзање, а сакате да се освежите со вкусен и здрав природен напиток, разладен и подготвен за консумација веднаш!