Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

 - Ја зголемува силата и издржливоста и ги подобрува атлетските перформанси

- Помага при согорување на вишокот масти во организмот и ги намалува масните наслаги
- Обезбедува дополнителна енергија потребна за тренинг
- Помага во намалувањето на млечната киселина која се создава во мускулите и со тоа се скратува периодот на опоравување и релаксација по напорен тренинг