Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

PROVEN

ПРОБИОТИК ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА И ДОЕНЧИЊА

 

♦ 0+ (од раѓање)

♦ 10 милијарди Lab4b корисни бактерии

♦ Збогатени со пребиотици (ГОС и ФОС)
♦ Без глутен
♦ 33г - количина за еден месец