Cranberry (Reine des pres)

Image Cranberry (Reine des pres)

 Tretje para orale për sistem të shëndoshë urinar.

 - Kuartet nga Boronica e kuqe, Filipendula hexapetala, Erica arborea, Druri hirit

Green Line Plum Probiotic

Image Green Line Plum Probiotic

Green Line мусли бар со слива и пробиотик

Мусли бар со слива и прелив од јогурт со млечни култури

 • Со живи пробиотски култури
 • Не содржи транс масти
 • Содржи 4,8g влакна
 • Содржи млечни култури на Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus termophillus

Green Line Tropic Probiotic

Image Green Line Tropic Probiotic

Green Line Мусли бар со тропско овошје и прелив од јогурт со млечни култури

 • Со живи пробиотски култури
 • Не содржи транс масти
 • Содржи 4,5g влакна
 • Содржи млечни култури на Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus termophillus

Muesli and superfruit cranberry/rapsberry bar

Image Muesli and superfruit cranberry/rapsberry bar

Мусли и супер овошје – брусница и малина

 • Содржи фолна киселина, витамин D и железо
 • Без додадени шеќери
 • Содржи природни шеќери и засладувач

0 % ДОДАДЕНИ ШЕЌЕРИ

MUESLI&FRUITS – red apple muesli bar decorated with yoghurt coating

Image MUESLI&FRUITS – red apple muesli bar decorated with yoghurt coating

Мусли и овошје бар со црвено јаболко, делумно прелиен со јогурт

 • Содржи 6g растителни влакна
 • Со вистинско овошје
 • Не содржи GMO

MUESLI&FRUITS – blueberry muesli bar decorated with yoghurt coating

Image MUESLI&FRUITS – blueberry muesli bar decorated with yoghurt coating

 Мусли и овошје бар со боровинки, делумно прелиен со јогурт 

 • Содржи 6g растителни влакна
 • Со вистинско овошје
 • Не содржи GMO

MUESLI&FRUITS – muesli bar with goji and cranberries decorated with yoghurt coating

Image MUESLI&FRUITS – muesli bar with goji and cranberries decorated with yoghurt coating

Мусли и овошје бар со гоџи и брусница, делумно прелиен со јогурт

 • Содржи 6g растителни влакна
 • Со парчиња овошје
 • Не содржи GMO

Мусли барови прелиени со јогурт

Image Мусли барови прелиени со јогурт

Оптимално слатки и освежителни барови прелиени со јогурт со уникатен вкус погоден за секоја прилика како здрава ужинка и при спортување.

 

Мусли бар прелиен со јогурт - вишна, мусли бар прелиен со јогурт - кајсија, мусли бар прелиен со јогурт - јаболко и цимет, мусли бар прелиен со јогурт - јагоди, мусли бар прелиен со јогурт – шумско овошје

JUICY bars

Image JUICY bars

Вистинско здраво слатко уживање, под богат слој чоколадо и крцкави житарки се крие слој  овошно желе со вистински овошен вкус .

 Juicy бар - бар од житарки со желе од малина, со прелив од темно чоколадо

Juicy бар - бар од житарки со желе, прелиен со јогурт – лимон-лимета

Juicy бар - бар од житарки со желе од портокал, со прелив од млечно чоколадо

Natureland- бар со јаткасти плодови и мед

Image Natureland- бар со јаткасти плодови и мед
 • кикиритки 55%
 • бадеми 10%
 • мед 5%
 • лешници 2%
 • бразилски ореви 2%, 

Natureland- бар од житарки со јаткасти плодови

Image Natureland- бар од житарки со јаткасти плодови

 

 • јаткасти плодови 20% (бадеми, лешници),