МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Одлична акција за денот на жената

Закажете преглед на:

  • Фиксен телефон - 02/3 125 299
  • Мобилен телефон - +389 70 242 986

Прегледите ги врши д-р.мед.сци. Маја Милованчева Поповска - специјалист интернист-нефролог

8 март

Осми март треба да биде потсетник дека жената треба да се сака, почитува и негува секогаш и секаде. Но, и потсетник дека најважната работа за секој човек на светот е да биде здрав!

Зегин Интер Медика нуди пакет за преглед на жени по одлична цена!

Искористете ја можноста и проверете го вашето здравје!

  • Цена на пакет: 3200 денари
  • Цена со специјален попуст: 1999 денари

Пакетот опфаќа:

  • Ехо на абдомен
  • Ехо на тироидна жлезда
  • Дијагноза и советување

 

Акцијата важи само на 08.03.2023 година!