МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Cookie policy

Подобрете го Вашето искуство!

Вашата приватност е важна за нас, па затоа сакаме да бидеме транспарентни во однос на тоа кои информации се собираат кога ја посетувате нашата веб страница. За време на Вашата посета, ние може ќе треба да ги преземеме и/или зачуваме информациите за Вашиот пребарувач, најчесто во форма на колачиња. Овие информации може да се однесуваат на Вас, Вашиот избор или уред и најчесто се користат за да Ви понудат поперсонализирано искуство. Ваш е изборот кои податоци ќе ги собереме. Различните категории подолу го објаснуваат видот на колачиња што ги користиме и како да ги вклучите. Запомнете, недозволувањето на некои колачиња може негативно да влијае на Вашите искуства, бидејќи можеби нема да можеме да Ви понудиме некои од нашите услуги и/или карактеристики. За да дознаете повеќе за тоа како ние ги користиме Вашите лични податоци, прочитајте ја нашата Политика за приватност

Управување со преференците за согласност

  • Строго неопходни колачиња / Секогаш активни

Овие колачиња се неопходни за да функционира веб страницата и не можат да се исклучат во нашите системи. Тие се поставени само како одговор на постапките направени од Вас, како што се поставување на параметрите за Вашата приватност. Можете да го наместите Вашиот пребарувач да блокира или да Ве предупредува за овие колачиња, но некои делови од веб страницата тогаш нема да работат. Овие колачиња не чуваат никакви лични информации.

  • Аналитички колачиња/ Колачиња за Перформанс                                               

Овие колачиња ни овозможуваат да ги броиме посетите и изворите на сообраќај за да можеме да ги измериме и подобриме перформансите на нашата веб страница за да функционира подобро за Вас. Исто така ни помага да знаеме како посетителите ја користат нашата веб страница, односно да видиме како посетителите се движат низ страницата. Овие колачиња не собираат лични податоци, туку само анонимни информации. Ако не ги дозволите овие колачиња ние нема да знаеме кога сте ја посетиле нашата веб страница и нема да можеме да ги следиме нејзините перформанси.

Табела

 

Декември, 2021