МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Акција за среќен почеток

Акции САМО во новоотворената аптека на Зегин, Охрид 5

Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-6Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-1Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-2Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-3Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-4Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-5Ohrid-5-apteka-Zagin-akcii-7