МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна само во Скопје и истата е бесплатна со нарачка над 501 денар

Frezyderm

Ac-Norm Total Control, 50 мл

Крем со мат-ефект за целосен третман на кожа склона кон акни

- Кератолиза и длабоко чистење на порите
- Апсорпција на себумот
- Антибактериско, антиинфламаторно, антииритирачко, антиоксидантно дејство
- Зајакнување на кожната бариера и обновување на кожата

Video file