МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Грижа за корисници

Вашето мислење ни е навистина важно со цел да го унапредиме Вашето корисничко искуство. Зегин Онлајн секојдневно се унапредува и доразвива за да може да одговори колку може повеќе на сите Ваши желби и барања. Затоа Ве поттикнуваме да го оставите Вашето мислење во делот Анкета или Ваши искуства за да ги дознаеме Вашите потреби.

Анкета

Ваши искуства

Достава, услови, избор на термини

Често поставувани прашања

Доколку пак имате некое прашање, повелете пополнете ја формата подоле за да може да Ви одговориме