МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

Извлечени се добитниците на вредни награди во големата наградна игра на Зегин во Прилеп, Велес и Струмица

На 06.06.2022 година во Дирекцијата на Зегин во Скопје, во присуство  на нотар, претставници од маркетинг секторот и од Аптеките на Зегин беа извлечени добитниците на наградите од големата наградна игра во аптеките на Зегин во Прилеп, Велес и Струмица која траеше од 28.04.2022 - 29.05.2022 година.

nagradna igra zegin maj 2022

Подолу се објавени имињата на добитниците:

 

ПРИЛЕП:

Производи од Зегин:

 1. Светлана Пулеска
 2. Сашко Стојаноски
 3. Мерхан Демирова

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Џем Реџепоски

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Верица Станкоска

Велосипед Rapid Bogota 27.5”

 1. Оливера Здравеска

Таблет SAMSUNG Galaxy Tab A8 LTE 64GB

 1. Миланчо Стојановски

Телефон SAMSUNG GALAXY A52S 5G 128GB Black

 1. Зорица Бошкоска

 

ВЕЛЕС:

Производи од Зегин:

 1. Нолан Иванов
 2. Делчо Петров
 3. Лилјана Мирчевска

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Мартин Тиновски

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Милан Ставров

Велосипед Rapid Bogota 27.5”

 1. Ирена Димитрова

Таблет SAMSUNG Galaxy Tab A8 LTE 64GB

 1. Марица Јаковлева

SAMSUNG GALAXY A52S 5G 128GB Black

 1. Енес Алиспахиќ

 

СТРУМИЦА:

Производи од Зегин:

 1. Марија Вељанова
 2. Стојан Костадинов
 3. Лана Јорданова

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Драгица Колева

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Марија Стоилова

Велосипед Rapid Bogota 27.5”

 1. Митко Коцев

Таблет SAMSUNG Galaxy Tab A8 LTE 64GB

 1. Ѓурѓа Станкова

Телефон SAMSUNG GALAXY A52S 5G 128GB Black

 1. Каранфила Ѓорѓиева

*Напомена:

Организаторите на наградната игра имаат целосно право да извлечат нови добитници доколку бидат откриени нерегуларности во врска со првоизвлечените добитници (фискалната сметка не е зачувана, не се јавуваат на телефонски број и сл), во рок од 24 часа по извлекувањето.

Честитки до сите добитници!