MAYBE BABY Мини микроскоп за одредување на плодни и неплодни денови

MAYBE BABY Мини микроскоп за одредување на плодни и неплодни денови
1.035,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Шифра
025050C
favorite_border

Во моментов услугата за достава е достапна само во град Скопје

Опис на производот

Природен, едноставен и прецизен метод за одредување на плодни и неплодни денови

Maybe Baby ™ е оптички уред - мини микроскоп за индивидуална апликација што може да се користи за набљудување слика од примерок од исушена плунка. Уредот е целосно самостоен и претставува трајно решение-освен едноставната замена на стандардните батерии (еднаш во 2-3 години!), нема други трошоци.

Со редовна примена на микроскопот Maybe Baby и набљудување на феноменот на кристализација на плунката, може да се следи менструалниот циклус, да се одреди времето на овулација и нејзиниот пристап и врз основа на тоа да се одредат плодните и неплодните денови.

Maybe Baby ™ помага да се одреди денот на овулацијата, што е важно во случај на секундарна стерилност.

Покрај тоа, се користи за дијагностицирање, воспоставување редовен циклус и прва овулација по породувањето, одредени нарушувања на менструалниот циклус, третман или операција, период на земање апчиња, итн.

Со помош на микроскопот Можеби Бебе, исто така можете:

- да го следите хормоналниот статус и функцијата на јајниците кај девојчињата за време на пубертетот за да се запознаат со менструалниот циклус, како и навремена корекција на нарушувања или откривање на предвремен или одложен пубертет,

- да помогне при дијагностицирање на менструални нарушувања кај жени во менопауза,

- да се употребува како додаток и метод во дијагностицирање на голем број гинеколошки заболувања,

- да го планирате полот на детето користејќи го фактот дека веројатноста за раѓање девојче е значително поголема при сексуален однос во деновите пред овулацијата, а момче на денот на овулацијата.

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се