МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

Месец на здраво стареење во Зегин Медика- Интермедика

Летото е на самиот крај, а септември е одличен месец за да се посветите на вашето здравје!

По повод месецот на здраво стареење искористете ја септемвриската акција во Зегин Медика- Интермедика  со промотивен пакет – Ехо на абдомен по цена од 1500 денари и една бесплатна лабораториска анализа.

Прегледите ги врши д-р.мед.сци. Маја Милованчева Поповска- специјалист интернист- нефролог

Закажете преглед на:

Фиксен телефон - 02 3125 299

Мобилен телефон - 070 242 986