МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Mustela 1 paket

 Mustela akcija 1

Кликнете на сликата и ставете ги сите производи во кошничка, а подарокот (детскиот шампон) ќе го добиете автоматски во нарачката.

Пакет 1 

Со купување на следните производи:

Добивате подарок MUSTELA Благ детски шампон, 200 мл.