Климент Охридски

Климент Охридски

Адреса: ул. Климент Охридски бр. 23, Центар, Скопје
Телефон: 02/ 3118 388

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа