Битола 4 Широк Сокак

Битола 4 Широк Сокак

Адреса: ул. 27 Март бр. 10, Битола.
Телефон: 047/ 233 683

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 00:00
Сабота: 08:00 - 00:00
Недела: 08:00 - 22:00

Празници: 08:00 - 22:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа