Лопате

Лопате

Адреса: с. Лопате, Куманово.
Телефон: 031/ 445 662

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:00 - 14:00
Сабота: /
Недела:/

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа