Зелен пазар

Зелен пазар

Адреса: бул. Кочо Рацин, Зелен пазар 36/локал 368, Центар, Скопје.
Телефон: 02/ 3125 620

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 19:00
Сабота: 08:00 - 15:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа