Кавадарци 1

Кавадарци 1

Адреса: Плоштад Маршал Тито број 15, Кавадарци.
Телефон: 043/ 371 011

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа