Кавадарци 2

Кавадарци 2

Адреса: ул. Пано Мударов број 2, Кавадарци
Телефон: 043/ 416 712

Работно време: 07:00 - 22:00 
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа