Кавадарци 3

Кавадарци 3

Адреса: ул. 7ми Септември бр. 83 Б, Кавадарци
Телефон: 043/ 410 959

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа