Ѓорче Петров 2

Ѓорче Петров 2

Адреса: ул. Црвена Армија бр. 20/1/1/9, Ѓорче Петров, Скопје
Телефон: 02/ 2040 021

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 20:00
Недела: 08:00 - 13:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа