Центар 2

Центар 2

Адреса: бул. Климент Охридски бр. 63-А, Центар, Скопје.
Телефон: 02/ 3175 181

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 17:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа