Рузвелтова

Рузвелтова

Адреса: ул. Франклин Рузвелт бр. 68/2-1, Центар, Скопје.
Телефон: 02/ 3217 050

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 16:00

Празници: 08:00 - 16:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа