Тетово 3

Тетово 3

Адреса: ул. Илинденска бр. 2/1-5, Тетово.
Телефон: 044/ 372 010

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа