Куманово 1

Куманово 1

Адреса: ул. Гоце Делчев, бр. 1, Куманово.
Телефон: 031/ 380 060

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: 08:00 - 21:00

Празници: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа