Гевгелија 2

Гевгелија 2

Адреса: ул. Гоце Делчев бр. 10 Б, Гевгелија.
Телефон: 034/ 229 996

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Празници: 08:00 - 16:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа