Прилеп 7

Прилеп 7

Адреса: ул. Александар Македонски бр. 302, Прилеп
Телефон: 048/ 400 132

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа