Ортопедик - Олимписки

Ортопедик - Олимписки

Адреса: ул. Кочо Рацин број 75/1-1, Центар, Скопје
Телефон: 02 / 320 3727

Работно време: 08:00 - 18:00
Сабота: 08:00 - 18:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа