Ортопедик - Олимписки

Ортопедик - Олимписки

Адреса: ул. Кочо Рацин број 75, Центар, Скопје
Телефон: 02 / 320 3727

Работно време: 08:00 - 18:00
Сабота: /
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа