Кавадарци 6

Кавадарци 6

Адреса: ул. Моша Пијаде бр. 19, Кавадарци.
Телефон: 043/ 366 011

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа