Тетово 5

Тетово 5

Адреса: ул. 29-ти Ноември бр. 1/1-4, Тетово.

Телефон: 044/ 330 096

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Не
location_on Прикажи на мапа