Ист Гејт

Ист Гејт

Адреса: ул. Беласица бр. 2/лок 56, ТЦ Ист Гејт, Автокоманда, Скопје

Телефон: 02/ 322 4323

Работно време: 09:00 - 22:00
Сабота: 09:00 - 22:00
Недела: 09:00 - 22:00

Договор со ФЗОРСМ
Не
location_on Прикажи на мапа