Тетово 6

Тетово 6

Адреса: ул. Благоја Тоска бр. 27/Б-1, Тетово

Телефон: 044/335 105

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Празници: 08:00 - 17:00

Договор со ФЗОРСМ
Не
location_on Прикажи на мапа