Лептокарија

Лептокарија

Адреса: бул. Партизански Одреди бр. 66 а, Карпош, Скопје
Телефон: 02/ 3065 903

Работно време: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа