Ѓорче Петров 1

Ѓорче Петров 1

Адреса: ул. Ѓорче Петров бр. 60 лок. 12, Ѓорче Петров, Скопје.
Телефон: 02/ 2037 761

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 21:00

Празници: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа