Кисела Вода 2

Кисела Вода 2

Адреса: ул. Христо Татарчев бр. 43А - локал 9 и 10, Кисела Вода, Скопје.
Телефон: 02/ 2771 559

Работно време:

Понеделник-Петок: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 21:00

Празници: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа