Рекорд

Рекорд

Адреса: ул. Македонија бр. 16, Центар, Скопје
Телефон: 02/ 3298 980

Работно време: 07:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа