Медикафарм

Медикафарм

Адреса: ул. Народен Фронт бр. 5/4 лок. 1, Капиштец, Скопје
Телефон: 02/ 3215 600

Работно време: 07:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: 08:00 - 21:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа