Илинден

Илинден

Адреса: ул. 8 бр. 15, Илинден, Скопје.
Телефон: 02/ 2581 360

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:00 - 22:00
Сабота: 08:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 16:00

Празници: 08:00 - 16:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа