Илинден

Илинден

Адреса: ул. 8 бр. 15, Илинден, Скопје
Телефон: 02/ 2581 360

Работно време: 08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 21:00
Недела: 08:00 - 16:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа