Железничка

Железничка

Адреса: Железничка станица бб лок.28, Аеродром, Скопје
Телефон: 02/ 2465 556

Работно време: 07:00 - 22:00
Сабота: 07:00 - 22:00
Недела: 08:00 - 22:00

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа