SOPHIE LA GIRAFE Играчка клавир

Sophie 7993 La Girafe Piano' Folies klavir
SOPHIE LA GIRAFE Играчка клавир
1.949,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
045855C
favorite_border

Опис на производот

Sophie La Girafe Piano' Folies Играчка клавир.

  • Наменето за деца 10+ месеци

2 начина на игра:

  • Кога бебето ќе притисне некое копче од клавирот или некој инструмент, ќе ги слушне претходно снимените песни и инструментални звуци
  • Како што вашето бебе расте, може да се забавува со правење на свои мелодии со 5 музички ноти на клавијатурата, на тој начин развивајќи ги слуховните и моторните вештини. Со светлечките и звучните ефекти, овој клавир ќе биде омилената играчка на вашето бебе!

Контрола на јачина на звукот. Работи со 3 АА батерии (вклучени).

Деталите и боите на производот може да варираат. Чувајте ги упатствата бидејки содржат важни информации.

Пакување: 1 играчка клавир.

 

Содржина

Предупредување: Пред употреба отстранете го пакувањето. Да се користи под надзор на возрасно лице. Редовно проверувајте дали производот е во добра состојба. 

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се

Албански

Sophie La Girafe Piano' Folies Lodër piano

E destinuar për fëmijë + 10 muaj

2 mënyra të lojës:

  • Kur fëmija shtyp një tast në piano ose ndonjë instrument, do të dëgjojë këngë dhe tinguj instrumentalë të regjistruar paraprakisht
  • Derisa foshnja juaj rritet, mund të argëtohet duke bërë meloditë e veta me 5 nota muzikore në tastierë, në këtë mënyrë do zhvillojë aftësitë dëgjimore dhe motorike. Me efektet e dritës dhe zërit, kjo piano do të jetë lodra e preferuar e bebit tuaj!

Kontrolli i volumit. Punon me 3 bateri AA (të përfshira).

Detajet dhe ngjyrat e produktit mund të ndryshojnë. Mbani udhëzimet pasi ato përmbajnë informacione të rëndësishme. 

Paralajmërim: Hiqeni paketimin para përdorimit. Të përdoret nën mbikëqyrjen e të rriturve. Kontrolloni rregullisht nëse produkti është në gjendje të mirë.