МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Започнува големата пролетна наградна игра на Зегин!

Од 31.03.2023 година започнува големата пролетна наградна игра во аптеките на Зегин во Кавадарци, Штип, Кочани и Виница со времетраење од еден месец, односно до 30.04.2023 година. 

Наградната игра се приредува во аптеките на Зегин во Кавадарци, Штип, Кочани и Виница, а се организира за продажба на ОТЦ производи, козметика, детски производи, производи за лична хигиена, здрава храна и тн. 

Правила на наградната игра:

Право на учество имаат сите полнолетни лица со фискална сметка од најмалку 1000 денари направена во било која од наведените аптеки на ПЗУ Зегин Фарм и ПЗУ Моја Аптека. Сметката од минимум 1000 денари треба да биде направена во едно купување (не важи за собрани повеќе фискални сметки во таа вредност). Во наградната игра не влегуваат лекови кои одат на лекарски рецепт.

Со секоја сметка од најмалку 1000 денари учесниците добиваат купон на кој треба да ги наведат своите податоци (Име, презиме, адреса и телефон, број на фискална сметка, датум, аптека и град каде е направена сметката). Купонот треба да се стави во посебно обележаните кутии кои се поставени во наведените аптеки.

Фискалната сметка треба задолжително да се чува како верификација сè до извлекувањето на наградите, поради тоа што истата е потребна за утврдување на точноста на податоците внесени во купонот.

По завршувањето на дадениот период назначен за времетраењето на наградната игра, се собираат сите купони и се носат во Дирекцијата на ЗЕГИН АПТЕКИ - Скопје, каде ќе бидат извлечени добитниците. 

Извлекувањето на наградите ќе се одржи во дирекцијата на ЗЕГИН АПТЕКИ во присуство на нотар и претставник од маркетинг сектор, на 08.05.2023 година во 12 часот.

Контрола на процесот на извлекување на наградната игра ќе биде спроведен од страна на Нотар од подрачјето на Град Скопје.

Имињата на извлечените добитници ќе бидат објавени на веб страната на Зегин www.zegin.com.mk, а среќните добитници ќе бидат и лично исконтактирани.

Наградите се подигнуваат од аптеката од каде што е направена фискалната сметка во рок од 2 недели по извлекувањето и откако ќе биде контактиран добитникот.

Рокот во кој незадоволниот учесник во наградната игра има право да поднесе приговор против приредувачот на наградната игра е 1 (една) недела по извлекувањето. 

Еднаш искористена фискална сметка не може повторно да учествува во наградната игра. Добиената награда не може да се замени со друга и не постои никаков друг вид надомест. Сите вработени во Зегин Доо, Зегин Фарм, Моја аптека, како и членовите на нивните потесни семејства не можат да учествуваат во наградната игра.

Награден фонд:

  • Телефон SAMSUNG SM- A536 GALAXY A53 5G BLACK 6/128 DUAL SIM
  • Таблет SAMSUNG SM- X200 Galaxy Tab A8 GRAY 64 GB WiFi Tablet, 10.5”
  • Телевизор TLC 32DD429, 32”Slim LED TV, HD Ready
  • Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60
  • Компактен мини небулизатор со компресор NIMO
  • Пакет производи од ЗЕГИН

Организаторите на наградната игра - ДВНТУ ЗЕГИН ХЕЛТИ ФУД ДОО Скопје, ПЗУ аптека МОЈА АПТЕКА Скопје и ПЗУ аптека ЗЕГИН ФАРМ Скопје, имаат дозвола за приредување на наградната игра одобрено од Министерството за финансии на Р.С. Македонија со решение со број 13-2178/3.

Тимот на Зегин ви посакува многу среќа!

Со одлуки прави останете здрави!