МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Зегин онлајн е најпопуларна е- продавница за 2021година

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија гиорганизираше првите Ecommerce Awards, избор на најдобрите во македонската е-трговија!

Компанијата Зегин со е- продавницата www.zegin.com.mk беше номинирана во неколку категории, а го освои првото место во категоријата ”Најпопуларна е- продавница”, што претставува уште една потврда  дека квалитетот, професионалноста, вложениот труд и љубов секогаш  резултираат со успех

Nagrada

Изборот на најдобрите е-трговци за 2021 има за цел да ги препознае и награди најдобрите со што ќе придонесе за мотивација и охрабрување за уште подобра работа, да ја крене свеста за потенцијалот и да ја промовира е-трговијата, како и да ја зајакне конкуренстноста и да охрабри унапредување на работењето кај постојните и идни е-трговци.
Онлајн продавницата на Зегин- www.zegin.com.mk функционира неполна година, а доказ за успешноста е токму оваа награда која претставува одлична мотивација за уште попосветена работа, поквалитетна понуда, како и позадоволни купувачи во иднина – велат од компанијата.