МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
ЗЕГИН Поликлиника

ПЗУ Поликлиника Зегин Медика и Зегин Интермедика

Здравствена установа која обезбедува целосни здравствени прегледи и специјалистички здравствени услуги за сите оние кои сакаат професионалност, удобност, ефикасност како и дискретност!

Нашата локација на бул. Партизански Одреди 25/1 значи лесен и брз пристап, а во исто време и пристап до водечки медицински професионален тим. Поликлиника Зегин Медика има долга историја на здравствена дејност почнувајќи 1998 год, со извонреден континуитет и квалитет на здравствена заштита благодарение на Др. Верица Механџиска специјалист по медицина на труд, директор и доктор во поликлиниката.

Повеќе информации може да погледнете на следниот линк.